Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - dibu

Pages: [1] 2 3 ... 27
1
General Discussion / Re: Any TrackIR user around?
« on: March 20, 2018, 05:45:39 PM »
Wow, thank you very much, yes this helps.  :)

2
General Discussion / Re: Any TrackIR user around?
« on: March 20, 2018, 04:20:04 PM »
Sorry a bit OT. I want to finish the german translation for the new KRP release and I have problems with the terms used for TrackIR.

Can someone please explain excactly which are the head/body moves (in a kart) of "tilt", "lean" and "pitch"? Thanks in advance. 

3
Bug Reports / Re: WRS - no times in stats page
« on: January 02, 2018, 12:32:10 PM »
Thank you  :)

4
Bug Reports / WRS - no times in stats page
« on: January 01, 2018, 01:03:16 PM »
@PiBoSo, can you please have a look at the master-server, the lap times don't record at the stats web site (all cars+tracks), thanks.

5
General Discussion / Re: World Racing Series beta12b
« on: December 30, 2017, 08:27:35 PM »
I was on the public server "open server #2" today with another fellow ("spatas"). Whenever I went to the track the game would crash. Totally reproducible. Hasn't been like this in beta11. Since it seems to be totally reproducable, maybe this can be fixed soon?

I'm running the open servers. The servers don't use any mods and except "bandwidth=3" instead of "bandwidth=2" nothing changed in the dedicated.ini files since beta11.
I've to work tomorrow morning but in the afternoon we can run some tests if you want.

6
General Discussion / Re: World Racing Series beta12
« on: December 16, 2017, 01:12:28 PM »
Good to see that you still care for WRS, thank you.  :)


Here two small things which I've found.

Stats page - if a driver is connected to a server and you click at the Comp link, no driver name is displayed but you get this error message:
Code: [Select]
Licenses query failed:
Unknown column '5D93F176' in 'where clause'
1054

Beta12 times don't record yet in the stats.


7
General Discussion / Re: World Racing Series beta12
« on: December 15, 2017, 11:25:53 PM »
WRS servers are updated to beta12.

8
Support / Re: Beta12b Adding Mod bikes to dedicated server?
« on: October 28, 2017, 07:57:30 PM »
I see you solved your problems now. But maybe it's usefull for other people who want to run a server.


It's exactly as Peter posted - use the same folders as on client side.

My server installation folders look like this:

C:\Racing\GPB\gpbikes\
C:\Racing\GPB\gpbikes\bikes
C:\Racing\GPB\gpbikes\misc
C:\Racing\GPB\gpbikes\tyres

All .pkz files and extracted folders reside inside the appropriate folders.

9
Support / Re: Server stuck on?
« on: October 28, 2017, 12:43:53 PM »
Strange, here it works without problems but I'm running all my servers in the 28000 range. I guess, that you are still using the proper command line?

core.exe -dedicated 54320 -set params dedicated.ini

Maybe try another port range for the servers or double check your shortcut.

10
Support / Re: Server stuck on?
« on: October 28, 2017, 12:28:15 PM »
So it defo seems a port conflict but not sure why

Game is on C, server on E. Game connects to 54300, server is on 54320

I can not connect to other servers if mine is running but if I turn it off I can connect

HELP!!!!!!!!!!!!!!!

DD

Your server is running at port 54310 which causes the collision with the client ports (UDP 54300 and 54310).

Depending on your browser you can hover over the JOIN button of your server at http://stats.gp-bikes.com/servers.php or copy the shortcut of the button and insert it to an editor.
Your server shows: gpbikes://82.43.148.211:54310/192.168.0.4:54310/GPBOC%20#1/0/victoria//GP1000


11
General Discussion / Re: No forum email notifcations
« on: September 19, 2017, 12:10:47 PM »
It works again, thank you very much  :)

12
General Discussion / Re: No forum email notifcations
« on: September 19, 2017, 05:19:20 AM »
Just tested. For me forum email notifications still don't work.

13
Bug Reports / Re: Jump start/Black flag/Stop&go.
« on: September 13, 2017, 06:22:18 AM »
Thank you for the report Peter, it was interesting for me to see what happens at the other side of the server.

To complete your report:
- the replay size was 512
- the dedicated server didn't core during the whole session

In general the bandwidth usage of beta12(b) is much lower than it used to be in previous betas. Older betas used 2,5 - 3,5  Mbit/s for 16+ players and went nuts after a short while.
The stability of the dedicated servers seems to have improved too.

Hopefully PiBoSo finds the reason for the high pings during connects and the jumps when entering the track.

Did you also experience such a high number of cores at the first test race (Victoria /default bikes)?


14
Racing / Re: How Much Bandwidth Is Necessary...
« on: September 07, 2017, 07:56:21 PM »
Stable 10 Mbit/s upload are absolutely ok for multiple servers and 20+ concurrent players.

15
General Discussion / Re: No forum email notifcations
« on: September 06, 2017, 03:50:51 PM »
Hmm, since the forum was offline yesterday, the email notifications don't work again. :(

Pages: [1] 2 3 ... 27