Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - PeterV

Pages: [1] 2 3 ... 94
1
Racing / Re: CAWS | Servers
« on: September 22, 2017, 08:12:40 PM »
Bump

2
Off Topic / Re: CCleaner warning
« on: September 19, 2017, 03:34:52 PM »
Thx Max i use 64bit nothing found in registry

3
Racing / Re: NAFPRA Beta 12 Test Race...
« on: September 17, 2017, 06:50:14 PM »
wrong thread i think connor its the other one :p

4
Racing / Re: NAFPRA Beta 12 Test Race Announcement...
« on: September 17, 2017, 06:48:43 PM »
thanks for the race guys server was good no complaints  ;D
Just frustrated with GPB thats why i left early.

5
General Discussion / Re: GP Bikes beta12b
« on: September 17, 2017, 06:33:47 PM »
Looking at GP Bikes | stats servers and looking at competitors i see for example 10/25 on screen if i click it i only see 6 competitor names.
why is this? does the GPB server also need to be on highest bandwidth setting?
We also have this issue in game when you have set bandwidth in game settings too low it only shows a maximum of 6 riders on the grid then.

6
Off Topic / Re: The "new" MotoGP17 from Milestone
« on: September 16, 2017, 09:09:51 AM »
Darrell beattie ?  lovely Davide very nice picture.

7
Support / Re: Connection Timeout
« on: September 14, 2017, 07:31:02 PM »
opened the new ports ?  UDP 54300 and 54310 ?

8
Bug Reports / Re: Old track stuck in memory?
« on: September 13, 2017, 03:23:34 PM »
Im not 100% sure yet but i think i see so now and again some floating bike or maybe track parts in the air.
We had that with other betas but it was very good, lately, since Beta12 i sometimes see something flying by in the sky.

9
Bug Reports / Re: Jump start/Black flag/Stop&go.
« on: September 13, 2017, 03:06:35 PM »
Did you also experience such a high number of cores at the first test race (Victoria /default bikes)?
As far as i know we did not have any cores or stuttering in that race, syncing was better as well.

10
Bug Reports / Re: Jump start/Black flag/Stop&go.
« on: September 12, 2017, 06:55:29 PM »
Server:
CAWS Special #1
maxclient = 24
bandwidth = 3
Location Germany, provided by Dibu
report from Dibu, bandwidth when 16-19 players were online. The upload was 1,5 - 2,1 Mbit/s. Very good values. Memory usage was ~550 MB, also OK.

Connection:
Here is an example of the connection lag happening, the ping goes way up and then goes down in steps it seems.
Have a look at player Manu and player Matty connection ping.

After Matty you see the start of our race with 18-19 riders.
Tchemi in the bottom left disappears for very short times, i observed that more times with him.
Close too the start we see one or more riders (Tonygas, Tusrat ?) fooling around on the front row.
So the jump start there is to be expected, but Uberslug in the right bottom never moved and got a jumpstart.

Session(s):
Dont know if this is the correct place but i also observed lag / stuttering in the 30 min. practice session.
they where periods of 2 to 5 sec. in lenght, and riders where in server at the time.
The server was restarted 15 min. prior the start of the event.
I mention this because i did not experience the same behaviour in 15 min Qualyfing or in the 16 lap race.

Core:
3x Napalm Nick One in practice when i went to Settings, One on my Qualifying out lap, One going back to pits after race
1x Tchemi I had not installed the CBR, The game stuck on 'syncing' and I had a core.
2x Tommaso Levato I had one just before qualifying and one after coming back to the pits after the race.
2x finpower I had 2 times core-exe yesterday evening. both times in the practice session.
1x PeterV   in the practice session.

<a href="https://www.youtube.com/v/5mBs_zL8G3s" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/5mBs_zL8G3s</a>

11
Racing / Re: Beta 12 Testrace
« on: September 11, 2017, 06:25:57 PM »
Could riders who participated in the last test race (@ Jerez) please report if they had a core.exe or not?
If you have, please mention how many times and in which session if you can remember.

thank you.

12
Racing / Re: Beta 12 Testrace
« on: September 10, 2017, 08:28:13 PM »
It's not your fault mate

Just a game bug. Also the Lag on the server was very bad which doesn't help anyone.

Lag was bad in practice session, some core.exe there as well, but in qualifying and race it was much better.

13
Racing / Re: Beta 12 Testrace
« on: September 10, 2017, 06:47:58 PM »
because the server was restarted.

14
Racing / Re: Beta 12 Testrace
« on: September 10, 2017, 04:42:50 PM »
password removed

15
Racing / Re: Beta 12 Testrace
« on: September 10, 2017, 03:33:26 PM »
first post updated for a race tonight
Beta12 | TEST Race

Pages: [1] 2 3 ... 94