Author Topic: core.exe JOHOR  (Read 1972 times)

yan24

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 213
    • View Profile
core.exe JOHOR
« on: January 25, 2015, 06:01:32 PM »
hi,
I have a big problem with croe.exe.
I can not connect me (1 minute to connect) and I connect, I often have a core.exe and even in the middle part.

between 55 and 65 ping.

if you have a solution I'm interested.

google translation.

finpower

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 232
  • GP Bikes Team Austria
    • View Profile
Re: core.exe JOHOR
« Reply #1 on: January 25, 2015, 06:30:41 PM »
same problem
many core exe in the last hour 8)
Whoever finds google translator errors, can keep them
Intel Core i7 4770 CPU 3.40 GHz 64 Bit
Nvidia GeForse GTX 760

JJS209

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 676
  • GP Bikes Germany
    • View Profile
    • GP Bikes Germany
Re: core.exe JOHOR
« Reply #2 on: January 25, 2015, 06:35:44 PM »
me 2

Toomes1

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 379
  • GP Team : Horizon GP#71
    • View Profile
Re: core.exe JOHOR
« Reply #3 on: January 25, 2015, 07:16:30 PM »
Have loads

ALEale

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 583
  • GP Bikes Italia CO-FOUNDER
    • View Profile
    • GP Bikes Italia
Re: core.exe JOHOR
« Reply #4 on: January 25, 2015, 07:27:14 PM »
Tomorrow morning we will restare servers... Please note me if it solve the problem :)

Toomes1

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 379
  • GP Team : Horizon GP#71
    • View Profile
Re: core.exe JOHOR
« Reply #5 on: January 25, 2015, 08:14:42 PM »
Tomorrow morning we will restare servers... Please note me if it solve the problem :)
Day off tomorrow so I'll give it a go.

giorjoe

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 144
  • Love clean bagarre
    • View Profile
    • OMS Team Italia
Re: core.exe JOHOR
« Reply #6 on: January 25, 2015, 09:47:43 PM »
For me only one core, when return in server continue without core. It's normal

Hawk

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5814
  • MOD Team: CAWS / GP-Team: Horizon GP #7
    • View Profile
Re: core.exe JOHOR
« Reply #7 on: January 26, 2015, 12:21:15 AM »
Tomorrow morning we will restare servers... Please note me if it solve the problem :)

Dibu and Peter would often restart the server if people were getting many core.exe crashes; it does seem to help stabilize the server to a great extent. They would do the same before the start of a race event too for the same reasons.  :)

Hawk.

Kerazo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 162
    • View Profile
Re: core.exe JOHOR
« Reply #8 on: January 26, 2015, 10:52:25 AM »
could this be a problem of johor not having a NDS version? groove is generated and as you all know it causes more core.exe

JJS209

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 676
  • GP Bikes Germany
    • View Profile
    • GP Bikes Germany
Re: core.exe JOHOR
« Reply #9 on: January 26, 2015, 01:46:10 PM »
yes, we should use a *_NDS version.

Hawk

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5814
  • MOD Team: CAWS / GP-Team: Horizon GP #7
    • View Profile
Re: core.exe JOHOR
« Reply #10 on: January 26, 2015, 03:04:04 PM »
could this be a problem of johor not having a NDS version? groove is generated and as you all know it causes more core.exe

yes, we should use a *_NDS version.

Indeed.  ;)

Hawk