Author Topic: core.exe Bug with gp500 moto gp and road categories online server  (Read 196 times)

wanderleis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
hi guys,

i tried to install step by step bikes mod . result:
i can join servers and create a server with gp 600 , moto 3 , minitwin, r6 cup, rookies cup, ssp600 and stk1000 on differents tracks.

But for gp500, moto GP and road categories if i have more than one bike in the folder i have a core.exe bug. i don't understand why. when i try with only one it works. i mean i can create a server , i can't join a server because i have the message "missing bikes" , LOGIC.
 i made a fresh install  and that's the result of my test . it's strange. i don't know the issues with these categories.

did you see that before?

Thanks

poumpouny

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
    • View Profile
Re: core.exe Bug with gp500 moto gp and road categories online server
« Reply #1 on: October 05, 2017, 02:57:18 PM »
Are you joining a server with open category, if it's the case, your bike mod need to match the exact bike mod the server are using. Ary you using the latest bikemod version "29th of september release". Have you properly put bike in bike folder and tyres in tyres folder ?

wanderleis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: core.exe Bug with gp500 moto gp and road categories online server
« Reply #2 on: October 05, 2017, 05:14:57 PM »
Yes i did. I used the ftp sync . What it's strange its the fact  the others bikes mod works online and when i host a server with one bike of these three categories it works. But when i try to host a server with more than one bike of these categories  i have the core.exe  bug.
Ps: i made a fresh install  for the three folders bikes, tyres and misc
« Last Edit: October 05, 2017, 05:28:22 PM by wanderleis »

wanderleis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: core.exe Bug with gp500 moto gp and road categories online server
« Reply #3 on: October 06, 2017, 03:18:51 PM »
does nobody has this issue ?

matty0l215

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3041
  • CAWS Racing #61
    • View Profile
Re: core.exe Bug with gp500 moto gp and road categories online server
« Reply #4 on: October 06, 2017, 04:26:58 PM »
Take a screen shot of your bikes and tyres folder and post them here.

wanderleis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: core.exe Bug with gp500 moto gp and road categories online server
« Reply #5 on: October 06, 2017, 07:00:31 PM »
here are my folders.
it seems i dont have enough RAM to load them all online even i use a LAA hack. Because  i made some tests this afternoon and the result is i can finally use Gp 500, Moto gp and Road mod bikes but for that i have to make a selection . Example :
it works if i have in my folders:
-moto3, ssp600, rookies cup, street, stk1000, r6 cup , gp 600 and minitwin
or
-Gp500, moto gp, minitwin, rookies cup, r6 cup , street and road     

offline i can have them all in my folder and select them  without issues but online it seems i can't.


ps: i have 4gb RAM and i able to ride on oultonpark , donington , nords , johor, fugi and brands_ls_nds without problems, so i'm not sure if the issue from  my RAM

wanderleis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: core.exe Bug with gp500 moto gp and road categories online server
« Reply #6 on: October 09, 2017, 03:51:03 PM »
Any idea about this issue matty0l215 ?

matty0l215

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3041
  • CAWS Racing #61
    • View Profile
Re: core.exe Bug with gp500 moto gp and road categories online server
« Reply #7 on: October 09, 2017, 04:32:28 PM »
Woops sorry mate :-[

You appear to have all the bikes and Tyres correct.

Hmm... This is an odd issue.

What are you PC Specs?

Manu

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 618
    • View Profile
Re: core.exe Bug with gp500 moto gp and road categories online server
« Reply #8 on: October 09, 2017, 06:29:06 PM »
Try with LAA Hack.

wanderleis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: core.exe Bug with gp500 moto gp and road categories online server
« Reply #9 on: October 12, 2017, 09:44:44 AM »
Hi , sorry for the late

this my hardware specs:

-Intel pentium CPU B950  2.10Ghz
-RAM 4Go
-Nivida Geforce 610M 2Go

ps: I already use a LAA hack

HornetMaX

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5535
    • View Profile
Re: core.exe Bug with gp500 moto gp and road categories online server
« Reply #10 on: October 12, 2017, 10:43:38 AM »
OS ?

Did you try to look at a memory usage graph while loading GPB and see if you're not hitting your max ? It's pretty easy to exceed 4GB.