Author Topic: Moto 2 2017 Paint Mod Not Showing Up...  (Read 502 times)

uberslug

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 362
    • View Profile
Moto 2 2017 Paint Mod Not Showing Up...
« on: December 23, 2017, 07:08:44 PM »
I have created a custom paint for the Kalex bike.

It shows up on the list of paints but it doesn't get applied to the bike. Anybody have any idea why?

Stout Johnson

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 759
    • View Profile
Re: Moto 2 2017 Paint Mod Not Showing Up...
« Reply #1 on: December 23, 2017, 09:47:59 PM »
I have created a custom paint for the Kalex bike.

It shows up on the list of paints but it doesn't get applied to the bike. Anybody have any idea why?
That is mostly due to not obeying name restrictions. Make sure the name is of your paint file is "bike.tga" when being put into PaintEd. Then in PaintEd I think you have to make sure that the name of the .pnt file is the same when you hit "PACK" and when you save the file.
    -----------   WarStout Kawasaki Team   -----------

uberslug

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 362
    • View Profile
Re: Moto 2 2017 Paint Mod Not Showing Up...
« Reply #2 on: December 24, 2017, 12:47:44 AM »
I have created a custom paint for the Kalex bike.

It shows up on the list of paints but it doesn't get applied to the bike. Anybody have any idea why?
That is mostly due to not obeying name restrictions. Make sure the name is of your paint file is "bike.tga" when being put into PaintEd. Then in PaintEd I think you have to make sure that the name of the .pnt file is the same when you hit "PACK" and when you save the file.

I used 'livery.tga' as that was what it was for the Moto 3 paint mods I did before. I will try using 'bike.tga' this time.

I do use the same name in the pack and save routines.

Thank you for the tip.

Stout Johnson

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 759
    • View Profile
Re: Moto 2 2017 Paint Mod Not Showing Up...
« Reply #3 on: December 24, 2017, 04:29:09 PM »
I used 'livery.tga' as that was what it was for the Moto 3 paint mods I did before. I will try using 'bike.tga' this time.

I do use the same name in the pack and save routines.
I might be mistaken, maybe livery.tga is the correct one. Just unpack another paint from the mod and you should know ;)
    -----------   WarStout Kawasaki Team   -----------

uberslug

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 362
    • View Profile
Re: Moto 2 2017 Paint Mod Not Showing Up...
« Reply #4 on: December 24, 2017, 05:03:18 PM »
I used 'livery.tga' as that was what it was for the Moto 3 paint mods I did before. I will try using 'bike.tga' this time.

I do use the same name in the pack and save routines.
I might be mistaken, maybe livery.tga is the correct one. Just unpack another paint from the mod and you should know ;)

I changed it to bike.tga and it worked so I will stick with what I find in the *.pnt file.