Author Topic: MaxHUD plugin  (Read 115333 times)

matty0l215

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3674
  • CAWS Racing #61
    • View Profile
Re: MaxHUD plugin
« Reply #780 on: April 24, 2018, 08:53:36 AM »
Alguien por favor ayudeme a instalarlo que no se como es sigo todos los pasos y no me abre

http://forum.piboso.com/index.php?topic=431.msg3005#msg3005

Pableke46

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
    • View Profile
Re: MaxHUD plugin
« Reply #781 on: April 28, 2018, 09:11:12 PM »
Alguien por favor ayudeme a instalarlo que no se como es sigo todos los pasos y no me abre

http://forum.piboso.com/index.php?topic=431.msg3005#msg3005


hola que pasa?

Veamos tienes la carpeta plugins creada? si es así .. solo quedan dos cositas.

1-Abre el archivo MAX HUD.

Dentro aparecerá todo esto:

 MaxHUD.pdf
MaxHUD_data
 MaxHUD_GPB.dlo
 MaxHUD_MXB.dlo
 MaxHUD_WRS.dlo
 MaxHUD_KRP.dlo

( Solo necesitamos las que están en rojo para el gp bikes)

2- Esos dos archivos copialos y pegalos en la carpeta PLUGINS que debes tener creada.


y listo ya abre el juego y te aparecerá todo.  El menú se abre y cierra con la tecla "BLOQ MAYUS"

Bueno no sé si me expliqué bien pero espero que te ayude.


Jorge Sprinter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
  • https://www.youtube.com/user/JorgeSprinterGT
    • View Profile
    • ME CHANNEL YOUTUBE
Re: MaxHUD plugin
« Reply #782 on: April 29, 2018, 09:00:20 PM »
Alguien por favor ayudeme a instalarlo que no se como es sigo todos los pasos y no me abre
<a href="https://www.youtube.com/v/vlcEMf-wZyI&amp;t=2118s" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/vlcEMf-wZyI&amp;t=2118s</a>
espero que te sirva de ayuda

KG_03

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 746
    • View Profile
Re: MaxHUD plugin
« Reply #783 on: April 30, 2018, 08:32:29 PM »
I think its kinda rude to talk in freign language if other people speak english and keep to that rule...

neoraptor

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 160
    • View Profile
    • Modding wiki
Re: MaxHUD plugin
« Reply #784 on: June 01, 2018, 10:29:34 PM »
Hi Max,
I noticed that MaxHUD is not working in VR.
Is it a known bug? Is the problem on the plugin side or on the engine side?
It's really a shame as I love the plugin in 2D version and I really miss it in VR.
Thanks !
Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall. Confucius
>> Wiki to help modders <<

HornetMaX

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5943
    • View Profile
Re: MaxHUD plugin
« Reply #785 on: June 01, 2018, 10:43:11 PM »
Hi Max,
I noticed that MaxHUD is not working in VR.
Is it a known bug? Is the problem on the plugin side or on the engine side?
It's really a shame as I love the plugin in 2D version and I really miss it in VR.
Thanks !
No VR headset here, so I can't help :)

Anyway, it's probably a GPB limitation.

neoraptor

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 160
    • View Profile
    • Modding wiki
Re: MaxHUD plugin
« Reply #786 on: June 01, 2018, 10:55:57 PM »
It is funny, because I can see that MaxHud is active when there is a message (people connecting /disconnecting / chat / ...).
Only when this is displayed, do I see the MaxHud as well.

Do you want me to run some tests? Or do you need more info? Or should I open a topic to report the bug for Piboso?
Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall. Confucius
>> Wiki to help modders <<

HornetMaX

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5943
    • View Profile
Re: MaxHUD plugin
« Reply #787 on: June 02, 2018, 11:06:47 AM »
There's nothing I can do about it, even if I had a vr set myself. PiBoSo has to have a look but I think I recall that he said once that plugin's quads are not shown in VR.

teeds

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 583
    • View Profile
    • https://gaming.youtube.com/channel/UCs343rFt_CdeTuw3sF6Ex-g#tab=1
Re: MaxHUD plugin
« Reply #788 on: June 02, 2018, 12:49:49 PM »
If you turn on the FPS counter (ctrl-F) it will show the Max hud normally all the time in VR  ;)

neoraptor

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 160
    • View Profile
    • Modding wiki
Re: MaxHUD plugin
« Reply #789 on: June 03, 2018, 01:02:25 AM »
Thanks so much teeds !! That was exactly what I was looking for 😁

I will make a short post to Pinoso to correct this behavior.
Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall. Confucius
>> Wiki to help modders <<

teeds

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 583
    • View Profile
    • https://gaming.youtube.com/channel/UCs343rFt_CdeTuw3sF6Ex-g#tab=1
Re: MaxHUD plugin
« Reply #790 on: June 03, 2018, 10:33:39 AM »
I think Pibs said it'll be fixed in the next beta.

Klax75

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1197
  • GP Team: Horizon GP #75
    • View Profile
Re: MaxHUD plugin
« Reply #791 on: June 04, 2018, 10:45:43 AM »
Is it possible or would it be possible to have different lay outs of the plug in. So when I am riding I have certain things out for me I like the minimum of elements. But when I am watching a replay have different stuff on the screen. Like map, standings, sectors, and so on.

HornetMaX

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5943
    • View Profile
Re: MaxHUD plugin
« Reply #792 on: June 04, 2018, 11:00:00 AM »
Is it possible or would it be possible to have different lay outs of the plug in. So when I am riding I have certain things out for me I like the minimum of elements. But when I am watching a replay have different stuff on the screen. Like map, standings, sectors, and so on.
Already possible: when you have the plugin menu on screen, in the top right corner (if I recall correctly) there's a small helmet with a number beside it.
Clicking on the helmet will switch "profile" (3 are available).
Each profile remembers the "status" of each widget (e.g. ON/OFF, position etc).

Additional note: beside every widget property there's a small chain/link symbol: when this is active it means that the property is set identically across the three profiles. When not set, the property is not linked (hence each profile can have a different setting of the property).

Klax75

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1197
  • GP Team: Horizon GP #75
    • View Profile
Re: MaxHUD plugin
« Reply #793 on: June 09, 2018, 07:47:24 PM »
Can't seem to get anything other then speed and map to show during replays.

HornetMaX

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5943
    • View Profile
Re: MaxHUD plugin
« Reply #794 on: June 09, 2018, 07:54:48 PM »
Can't seem to get anything other then speed and map to show during replays.
From the pdf manual:
Quote
Some widgets are also available when spectating and/or in replay mode: showing the menu will show which ones are available in the current mode.