Author Topic: Annoying forum bug  (Read 1390 times)

HornetMaX

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5920
    • View Profile
Annoying forum bug
« on: January 01, 2014, 11:26:58 PM »
Hi,

just for your info: start typing a new message and insert a numbered list (btw, I hate the wording "ordered list", all the lists are ordered), then click on the arrow button in red brackets (Toggle view) twice (once to show the "WYSIWYG" view, once back to "code" view) and your numbered list is now an ordinary (non-numbered list).

It seems to be a known SMF bug (http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=505471.0).

To be safe, avoid the "Toggle view" button, use the Preview button.

MaX.

janaucarre

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1032
    • View Profile
Re: Annoying forum bug
« Reply #1 on: April 30, 2014, 08:01:20 PM »
Hello,
I have some problems with the forum. Some 504 bad gettaway come anywhere anytime, the time to open the forum or any page of the forum it's longer as never. I tried it with last firefox and last opera, same problem for the two navigator.

HornetMaX

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5920
    • View Profile
Re: Annoying forum bug
« Reply #2 on: April 30, 2014, 08:11:58 PM »
Same here. Really seems to be a problem on the hosting server.

MaX.

Hawk

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6212
  • MOD Team: CAWS / GP-Team: Horizon GP #7
    • View Profile
Re: Annoying forum bug
« Reply #3 on: April 30, 2014, 09:17:37 PM »
I've been getting that problem lately too.