PiBoSo Official Forum

GP Bikes => General Discussion => Topic started by: maxxis21 on February 08, 2019, 02:28:24 pm

Title: B15 Online racing problem
Post by: maxxis21 on February 08, 2019, 02:28:24 pm
I'm having a problem joining online servers in beta 15, each time i try to join a server it either says "missing bike" "error" or just crashes, any idea why? thanks
Title: Re: B15 Online racing problem
Post by: KG_03 on February 08, 2019, 02:31:42 pm
Did you make a clear install of overwrite old one?
Title: Re: B15 Online racing problem
Post by: maxxis21 on February 08, 2019, 02:34:01 pm
I did a clean install, but ill try again and see if it fixes it
Title: Re: B15 Online racing problem
Post by: maxxis21 on February 08, 2019, 02:45:14 pm
I am still getting "error" when trying to join the sever on Phillip island, I am able to spectate on the server though.
Title: Re: B15 Online racing problem
Post by: Sir William on February 09, 2019, 10:13:04 pm
Same for me.
Title: Re: B15 Online racing problem
Post by: maxxis21 on February 09, 2019, 10:18:17 pm
It is working for me now after I changed my account name on the GPbikes website, not sure if it was that which did it but it could have been  :P
Title: Re: B15 Online racing problem
Post by: teeds on February 10, 2019, 10:51:57 am
If things are the same as previous betas, getting "error" when trying to join means the sever will need a reset to clear what I guess is a corrupt session of yours from it.
Title: Re: B15 Online racing problem
Post by: Sir William on February 10, 2019, 06:33:13 pm
How often do server resets happen? Besides when they crash...
Title: Re: B15 Online racing problem
Post by: teeds on February 10, 2019, 06:47:52 pm
Resets can only be done manually by the person running the server.