• Welcome to PiBoSo Official Forum. Please login or sign up.
 

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ghostchild

76
Bug Reports / Re: Core crash on empty servers
January 20, 2014, 02:16:54 PM
Quote from: iVolution on January 19, 2014, 10:38:29 PM
Quote from: ghostchild on January 19, 2014, 09:19:16 PM
The problem is online, in servers with 0 players.... So, I guess I can't do anything else  :-\
When you say "servers", you mean other tracks than victoria? Because the only server running the "unmodded" Beta4 is the "Victoria dry groove".

Yes, I mean all servers.... Now I'm using mods, but it's the same when I tried with "unmodded" Beta4 on "Victoria dry groove": if there are other players, I can play quite good (just some cores occasionally)
With 0 players, 100% core.exe as soon as I get out of the box or shortly after :-[
77
Bug Reports / Re: Core crash on empty servers
January 19, 2014, 09:19:16 PM
Thanks iVolution  :)
From point 1 to 6: OK  ;)
The problem is online, in servers with 0 players.... So, I guess I can't do anything else  :-\
78
Bug Reports / Re: Core crash on empty servers
January 19, 2014, 08:48:38 PM
I still have this problem.... there's nothing to do about it?  ::)
79
Bug Reports / Re: Core crashes
January 19, 2014, 08:47:39 PM
C21, I' still have that problem: core.exe crashes as soon as I get out of the pits, when the server is empty (0 players).
New install and it's the same with or without mods..
I've sent a pm to Piboso but unfortunately I did not get answers.

There's nothing to do about it? ::)
80
Bug Reports / Re: Core crashes
January 17, 2014, 09:55:29 AM
Quote from: rc211v on January 16, 2014, 11:43:26 PM
Yeah I've crashed three times in the past hour in Victoria with some other riders online.

Me too..
81
Bug Reports / Re: Core crash on empty servers
January 08, 2014, 09:46:30 AM
Unfortunately I did not get answers from Piboso.
I still can play only when there's already someone playing in the server I choose.
82
Bug Reports / Re: Core crash on empty servers
January 02, 2014, 10:23:09 PM
Yes, I did..  :'(

I sent a pm to Piboso..
83
Bug Reports / Re: Core crash on empty servers
January 02, 2014, 08:21:33 PM
I've tried everything you said..... Brand new installation, without any mod... Go online and the same problem!  :o

I'm very disappointed..  :-\
84
Bug Reports / Re: Core crash on empty servers
January 02, 2014, 06:42:37 PM
I'm using a wireless internet connection, but got the same problem using the cable (LAN)...  :'(
85
Bug Reports / Re: Core crash on empty servers
January 02, 2014, 05:16:20 PM
Maybe the problem is Win7??  ::)
86
Bug Reports / Re: Core crash on empty servers
January 02, 2014, 04:49:04 PM
Thanks for the advice, I've tried but it doesn't work  :'(
87
Bug Reports / Core crash on empty servers
January 02, 2014, 03:16:12 PM
Hi everybody!  :)

I've got this problem: core.exe always crashes as soon as I get out of the pits, when the server is empty (no one is riding).
I've got some cores even when there are several players in the server, but it is more rare.
I'm using standard bikes.

Any idea?  ::)

Thank you  :D