• Welcome to PiBoSo Official Forum. Please login or sign up.
 
September 18, 2020, 08:08:24 PM

News:

GP Bikes beta18c available! :)


"Data Mismatch"

Started by Harrytmj66, December 16, 2013, 07:25:17 PM

Previous topic - Next topic

Harrytmj66

Hello guys i will move my problem over here to stop clogging up general discussion.
I have done a clean install twice now, the tracks i am trying to use are up to date but i am still getting a "Data Mismatch" message every single time i try to join a track even on Victoria.

Ian

Friday was still beta 3  ;) download the game again maybe? could be a corruption were the 2 clean installs from the same download?

dibu

Try it now, I've just restarted the Track19 Victoria server. If you still get a 'data mismatch' error the problem has to be searched at your side.

Harrytmj66

Quote from: Ian on December 16, 2013, 07:37:09 PM
Friday was still beta 3  ;) download the game again maybe? could be a corruption were the 2 clean installs from the same download?

Yeah both from a BETA4 install i downloaded a couple of hours ago

Harrytmj66

Just downloaded again and im still getting Data Mismatch

Hawk

December 16, 2013, 09:46:18 PM #5 Last Edit: December 16, 2013, 09:47:53 PM by Hawk_UK
Quote from: Harrytmj66 on December 16, 2013, 08:15:39 PM
Just downloaded again and im still getting Data Mismatch

What setup have you got? I mean is everything default(Tracks,Bikes)? No other addons(Tracks, Bikes, Paint files)? What connection to internet(Hard Wire, Wireless, connection speed)?

Sorry for all the questions, you must be getting very frustrated now after so long with this problem.

I just cannot understand why you would be getting a data mismatch with a default install. Data mismatches are almost always caused by a mismatched file on your system compared to the online servers file(Usually it's the track file at fault on your system).

Have you copy/pasted any file from your old beta3 install into the new beta4 install?

Harrytmj66

Quote from: Hawk_UK on December 16, 2013, 09:46:18 PM
Quote from: Harrytmj66 on December 16, 2013, 08:15:39 PM
Just downloaded again and im still getting Data Mismatch

What setup have you got? I mean is everything default(Tracks,Bikes)? No other addons(Tracks, Bikes, Paint files)? What connection to internet(Hard Wire, Wireless, connection speed)?

Sorry for all the questions, you must be getting very frustrated now after so long with this problem.

I just cannot understand why you would be getting a data mismatch with a default install. Data mismatches are almost always caused by a mismatched file on your system compared to the online servers file(Usually it's the track file at fault on your system).

Have you copy/pasted any file from your old beta3 install into the new beta4 install?

Yeah il move them out of the GP Bikes folder and try again

Harrytmj66

And now it works  ;D Thanks for your help Hawk

Hawk

Quote from: Harrytmj66 on December 16, 2013, 10:03:03 PM
And now it works  ;D Thanks for your help Hawk

BRILLIANT!! ;D ;D

I'm glad I finally could help you...... See you on track, maybe not tonight though, busy at the mo.  ;)