• Welcome to PiBoSo Official Forum. Please login or sign up.
 
January 23, 2021, 01:18:20 AM

News:

World Racing Series beta14 available! :)


Piboso Forum "Bad Gateway" issues....

Started by Hawk, May 17, 2016, 06:23:01 PM

Previous topic - Next topic

Hawk

I'm getting a progressively increasing amount of "Bad Gateway" pages appearing when I click on forum thread links to take me to another forum thread.  :-\
It's not every time we click a thread link at the moment but just noticed it's getting really regular now.  :(

Anyone else starting to experience these problems?

Hawk.

RiccoChicco


doubledragoncc

GPBOC Live Streams: https://www.youtube.com/c/IASystemsComputerControls; i7 7700 5GHz z270 ASUS Maximus Code Mobo 32GB 3200MHz DDR4 RAM ASUS Strix RTX3080 OC 10GB DDR6X Kraken X62 AIO Cooler ROG Thor 850w PSU in ROG Helios Tower Case.
https://paypal.me/IASystems

Meyer#12

Meyer#12

Napalm Nick

Not seen it meself  but I am stock on android atm.  Possibly related to the Mx/krp forum problems?
"The post you are writing has been written at least ten times already in the last 15ish years. Its already been reported, suggested, discussed, ignored or archived (but mostly ignored). Why are you doing it again?"

Meyer#12

Meyer#12

Hawk

Quote from: Meyer#12 on May 17, 2016, 06:44:57 PM
Happens on iOS too

What do you expect from "Apple"! Hehe.  ;D ;D

Sorry Meyer, I couldn't resist! Lol  ;D

Hawk.

Meyer#12

Quote from: Hawk on May 17, 2016, 06:48:56 PM
Quote from: Meyer#12 on May 17, 2016, 06:44:57 PM
Happens on iOS too

What do you expect from "Apple"! Hehe.  ;D ;D

Sorry Meyer, I couldn't resist! Lol  ;D

Hawk.

No worries! Not a fan of apple either! So keep em coming! It is ONLY because my stupid work won't allow anything than a crappy Nokia/Microsoft phone or Apple, as those are the safest. Would have NEVER bought an apple phone myself. But when you get it for almost no money and with free internet, calls messages etc. then i can live with having an iphone
Meyer#12