• Welcome to PiBoSo Official Forum. Please login or sign up.
 
July 08, 2020, 11:06:06 AM

News:

GP Bikes beta18c available! :)


G29 Wheel Not Working

Started by Docfumi, February 04, 2017, 11:42:11 PM

Previous topic - Next topic

Docfumi

Hello!!!! I just got a Logitec G29 and it does not work on WRS or KRP.
ANY HELP PLEASE!!!!!!!!!!  :'( :'( :'(
I didn't lose the race, I ran out of laps.

Napalm Nick

But I have a G29 for Xmas and it works fine - did you plug it into the mains electric mate?

Oh the G29s LEDS don't work on WRS PiB!
"The post you are writing has been written at least ten times already in the last 15ish years. Its already been reported, suggested, discussed, ignored or archived (but mostly ignored). Why are you doing it again?"

Docfumi

Quote from: Napalm Nick on February 04, 2017, 11:44:35 PM
But I have a G29 for Xmas and it works fine - did you plug it into the mains electric mate?

Oh the G29s LEDS don't work on WRS PiB!

(mains electric) Me no understand.
I didn't lose the race, I ran out of laps.

PiBoSo

"Obviously your ambition outweighs your talent".

Docfumi

Quote from: PiBoSo on February 04, 2017, 11:46:51 PM
Quote from: Napalm Nick on February 04, 2017, 11:44:35 PM
Oh the G29s LEDS don't work on WRS PiB!

Have you already tried editing the profile.ini file?
http://forum.piboso.com/index.php?topic=7.msg11#msg11

YES! I put the input for:
steeringwheelleds = 1
steeringwheelleds_range = 1200
I didn't lose the race, I ran out of laps.

Napalm Nick

Quote from: Docfumi on February 04, 2017, 11:46:24 PM
Quote from: Napalm Nick on February 04, 2017, 11:44:35 PM
But I have a G29 for Xmas and it works fine - did you plug it into the mains electric mate?


(mains electric) Me no understand.

You know - one cable goes to PC the other goes to a power point to feed it electrickery  :P

Quote from: PiBoSo on February 04, 2017, 11:46:51 PM
Quote from: Napalm Nick on February 04, 2017, 11:44:35 PM
Oh the G29s LEDS don't work on WRS PiB!

Have you already tried editing the profile.ini file?
http://forum.piboso.com/index.php?topic=7.msg11#msg11

No  :-[ I will try it and let you know thx!
"The post you are writing has been written at least ten times already in the last 15ish years. Its already been reported, suggested, discussed, ignored or archived (but mostly ignored). Why are you doing it again?"

Docfumi

Quote from: Napalm Nick on February 04, 2017, 11:49:28 PM
Quote from: Docfumi on February 04, 2017, 11:46:24 PM
Quote from: Napalm Nick on February 04, 2017, 11:44:35 PM
But I have a G29 for Xmas and it works fine - did you plug it into the mains electric mate?


(mains electric) Me no understand.

You know - one cable goes to PC the other goes to a power point to feed it electrickery  :P

Quote from: PiBoSo on February 04, 2017, 11:46:51 PM
Quote from: Napalm Nick on February 04, 2017, 11:44:35 PM
Oh the G29s LEDS don't work on WRS PiB!

Have you already tried editing the profile.ini file?
http://forum.piboso.com/index.php?topic=7.msg11#msg11

No  :-[ I will try it and let you know thx!

Yes it is correctly installed.
I didn't lose the race, I ran out of laps.

Docfumi

When I go to the calibration screen I can not assign anything.
My G27 worked fine.
I didn't lose the race, I ran out of laps.

Napalm Nick

Quote from: PiBoSo on February 04, 2017, 11:46:51 PM
Quote from: Napalm Nick on February 04, 2017, 11:44:35 PM
Oh the G29s LEDS don't work on WRS PiB!

Have you already tried editing the profile.ini file?
http://forum.piboso.com/index.php?topic=7.msg11#msg11


Yes! This works PiB! So those instructions also for G29. Thank you!


Doc: I have no idea why yours isn't working but at least you know it should because mine does. Not sure what to suggest to try though. I assume it works with other games?
"The post you are writing has been written at least ten times already in the last 15ish years. Its already been reported, suggested, discussed, ignored or archived (but mostly ignored). Why are you doing it again?"

Docfumi

Quote from: Napalm Nick on February 04, 2017, 11:55:53 PM
Quote from: PiBoSo on February 04, 2017, 11:46:51 PM
Quote from: Napalm Nick on February 04, 2017, 11:44:35 PM
Oh the G29s LEDS don't work on WRS PiB!

Have you already tried editing the profile.ini file?
http://forum.piboso.com/index.php?topic=7.msg11#msg11


Yes! This works PiB! So those instructions also for G29. Thank you!


Doc: I have no idea why yours isn't working but at least you know it should because mine does. Not sure what to suggest to try though. I assume it works with other games?

Yes, it works fine with Assetto and rfactor
I didn't lose the race, I ran out of laps.

Napalm Nick

Try an over-the-top reinstall of the WRS just in case you have some crazy settings somewhere?
"The post you are writing has been written at least ten times already in the last 15ish years. Its already been reported, suggested, discussed, ignored or archived (but mostly ignored). Why are you doing it again?"

Docfumi

Quote from: Napalm Nick on February 04, 2017, 11:59:00 PM
Try an over-the-top reinstall of the WRS just in case you have some crazy settings somewhere?

Good idea, and thanks for the speedy replies
I didn't lose the race, I ran out of laps.

Napalm Nick

Well I hope you get it sorted mate. I am off to bed shortly but will have a spin online for a minute or two if u make it
"The post you are writing has been written at least ten times already in the last 15ish years. Its already been reported, suggested, discussed, ignored or archived (but mostly ignored). Why are you doing it again?"

Docfumi

I got it sorted, and again I thank you guys for all the support. See you online.  ;D ;D ;D
I didn't lose the race, I ran out of laps.

Napalm Nick

yaya well done mate.  8)

I want to drive with someone online in the F2000 to see what its like with others!
"The post you are writing has been written at least ten times already in the last 15ish years. Its already been reported, suggested, discussed, ignored or archived (but mostly ignored). Why are you doing it again?"