• Welcome to PiBoSo Official Forum. Please login or sign up.
 

Name not showing up while installing custom helmet

Started by TheFREAK, December 14, 2017, 04:03:26 pm

Previous topic - Next topic

TheFREAK

Hi guys,

I'm starting to work on a custom helmet (based on the Shark Race-R Pro 2017, Jorge Lorenzo 2017... Kudos to the creator, great work...  ;D) and all seems good apart from the fact that the name does not appear in GP Bikes... I can still choose it but the name shows blank.

I believe I'm missing something but I couldn't figure out why so far... The .tga filename is the same as the original one (3rd screenshot).

PS: You can see that I have two custom helmets with different names and both do not show up... Actually the second one shows with the name [2] (2nd screenshot).

TheFREAK
TheFREAK

doubledragoncc

When using painted.exe there is a box where you must enter the name to show in GPBikes, sometimes if you do not do it all in the right sequence it will delete what is in the box and you must have not seen it happen.

Will explain when we chat later

DD
GPBOC Live Streams: https://www.youtube.com/c/IASystemsComputerControls<br /><br /><br /><br />i5 7600 5.0GHz z270 ASUS Maximus Code Mobo 16GB 3866MHz DDR4 RAM ASUS Strix GTX1060 OC 6GB DDR5 Kraken X62 AIO Cooler

TheFREAK



So that's why that Name: box is there...  ;D

Thanks DD, all good now... ;)

TheFREAK
TheFREAK

doubledragoncc

Dont forget to leave a link so we can all get ya stuff or we cant see it online lol

DD
GPBOC Live Streams: https://www.youtube.com/c/IASystemsComputerControls<br /><br /><br /><br />i5 7600 5.0GHz z270 ASUS Maximus Code Mobo 16GB 3866MHz DDR4 RAM ASUS Strix GTX1060 OC 6GB DDR5 Kraken X62 AIO Cooler

TheFREAK

TheFREAK