• Welcome to PiBoSo Official Forum. Please login or sign up.
 
June 27, 2019, 12:24:46 am

Isle Of Man

Started by Reactive, December 26, 2013, 11:35:21 am

Previous topic - Next topic

noss69

give me a link I will tell you that he will not.

LauZzZn

You are sure you integrated the track correctly to gpb?

noss69

in the file .ini


[info]
name=iom_tt
short_name=iom_tt
length=61526,36
altitude=

[race]
defaulteventlaps=25
reflaptime=100

[ui]
pic=iom_tt.tga
pic_info=iom_tt_map.tga
author=Reactive
location=Irish sea

[weather]
cloudy_prob = 0.3
rainy_prob = 0.1

[data]
code = 6F4FF3FF368B47FD95051180EBF9

I would like to redo the export trp what is the% increase before export?

RiccoChicco


LauZzZn

i got it ingame but with a few problems.. PM ;)

Reactive

February 03, 2014, 01:34:01 pm #35 Last Edit: February 03, 2014, 03:05:21 pm by Reactive
Well, seems like I had touched the limitations and no one cant fix it except one guy...
I think GPB has limits as 8 km in any dimension from center of coordinates, see attached screen. Start finish marked as white dot, but game start from yellow dot. I really dont know how to describe it, so I had uploaded latest version, you can drive it itself.
As for me I can only freeze the current workin status and waiting for good news  ::)

archive contain 3d max model http://yadi.sk/d/mq-FxvRKHEQhi

Excuse my English, its not my native.
Ryzen7 1800x / Aorus GA-AX370 Gaming K7 / Hynix 16Gb x2 2993MHz / Samsung 960PRO 512 M.2 / nVidia GTX1060 6Gb / Windows 10 pro x64

Docfumi

Thanks, but the game FREEZES when I press (TO TRACK). Should I lower my graphics or something.  :o
I didn't lose the race, I ran out of laps.

Reactive

Quote from: docfumi on February 03, 2014, 01:54:59 pm
Thanks, but the game FREEZES when I press (TO TRACK). Should I lower my graphics or something.  :o


Just tested on another PC, working fine.  ???
Excuse my English, its not my native.
Ryzen7 1800x / Aorus GA-AX370 Gaming K7 / Hynix 16Gb x2 2993MHz / Samsung 960PRO 512 M.2 / nVidia GTX1060 6Gb / Windows 10 pro x64

Docfumi

Quote from: Reactive on February 03, 2014, 02:28:31 pm
Quote from: docfumi on February 03, 2014, 01:54:59 pm
Thanks, but the game FREEZES when I press (TO TRACK). Should I lower my graphics or something.  :o


Just tested on another PC, working fine.  ???


I have also tested on another PC and a laptop with the same. It freezes when I try and go to track.
Perhaps you can take a look at the file you uploaded again.  :(
I didn't lose the race, I ran out of laps.

Klax75

In tried it I was able to load it and ride, but then after not sure how long of a ride I will continuously fall of my bike, hit reset and he falls off again.

Arvoss

Quote from: Klax75 on February 03, 2014, 02:42:55 pm
In tried it I was able to load it and ride, but then after not sure how long of a ride I will continuously fall of my bike, hit reset and he falls off again.


I have the same problem...Really annoying...

Reactive

February 03, 2014, 03:03:19 pm #41 Last Edit: February 03, 2014, 03:05:48 pm by Reactive
Quote from: Arvoss on February 03, 2014, 02:47:29 pm
Quote from: Klax75 on February 03, 2014, 02:42:55 pm
In tried it I was able to load it and ride, but then after not sure how long of a ride I will continuously fall of my bike, hit reset and he falls off again.

I have the same problem...Really annoying...


YYyep, this is why i had uploaded the track. Bug beginning near green point on the map.  >:(
Excuse my English, its not my native.
Ryzen7 1800x / Aorus GA-AX370 Gaming K7 / Hynix 16Gb x2 2993MHz / Samsung 960PRO 512 M.2 / nVidia GTX1060 6Gb / Windows 10 pro x64

rollingtheboy

Quote from: docfumi on February 03, 2014, 02:37:52 pm
Quote from: Reactive on February 03, 2014, 02:28:31 pm
Quote from: docfumi on February 03, 2014, 01:54:59 pm
Thanks, but the game FREEZES when I press (TO TRACK). Should I lower my graphics or something.  :o


Just tested on another PC, working fine.  ???


I have also tested on another PC and a laptop with the same. It freezes when I try and go to track.
Perhaps you can take a look at the file you uploaded again.  :(


Same here, freezing and working at 1fps  :-\

Reactive

All the questions to developer, Im just a modder with limited opportunities
Excuse my English, its not my native.
Ryzen7 1800x / Aorus GA-AX370 Gaming K7 / Hynix 16Gb x2 2993MHz / Samsung 960PRO 512 M.2 / nVidia GTX1060 6Gb / Windows 10 pro x64

PeterV

Quote from: Klax75 on February 03, 2014, 02:42:55 pm
In tried it I was able to load it and ride, but then after not sure how long of a ride I will continuously fall of my bike, hit reset and he falls off again.

Same for me, i deleted the track code from the .ini made no difference