• Welcome to PiBoSo Official Forum. Please login or sign up.
 

Knoxville - no new times in online stats

Started by dibu, December 11, 2016, 12:28:32 pm

Previous topic - Next topic

dibu

There seems to be a problem with the online stats at Knoxville.
I just drove a couple of laps with the Sprint Car 410. I had at least 3 laptimes which were better than my previous best in the stats (2016-09-12 17:44:02) and none of them recorded.
Tested with a dedicated and a non-dedicated server.

Nordschleife F3000 laps are recording fine.

BOBR6 84

Im not on the list anywhere  ;D i joined online for a while yesterday.. No laptime recorded.

dibu

I just tested the sprintcar 410 at Victoria. Also here my improved times didn't record. So it seems to be a sprintcar timing problem, independent from the track.

PiBoSo


The bikes and cars of Beta10 haven't been updated on the master server DB yet.
"Obviously your ambition outweighs your talent".

dibu

Quote from: PiBoSo on December 11, 2016, 01:24:07 pm

The bikes and cars of Beta10 haven't been updated on the master server DB yet.


Thanks, that explains why also the RX just didn't record at Victoria and Knoxville. No hurry.

PizzaChet

I noticed too. I got a 15.74 at Knoxville and it didn't show up. Anyone have a lap record in their head?

dibu

Quote from: PizzaChet on January 24, 2017, 05:42:27 pm
I noticed too. I got a 15.74 at Knoxville and it didn't show up. Anyone have a lap record in their head?

ATM only F2000 and F3000 are recording times. The other cars still need an update at the database of the master server.